Programeaza un interviu

Te asteptam de luni pana sambata intre orele 12:00 - 18:00 sa purtam o discutie deschisa despre activitatea de videochat si sa iti prezentam echipa si studioul nostru.

Prezinta-te la interviu

Alaturi de noi te vei simti in largul tau, nu ai nevoie de o pregatire speciala pentru a te prezenta la interviu, fii tu insuti.

Incepe Activitatea

Incepi munca mai repede decat iti inchipui, in maxim 24 ore de la finalizarea interviului vei fi contactata de un operator in legatura cu inceperea activitatii.

Angajeaza-te in 3 pasi

Studio Fete Videochat

Fie ca alegi sa lucrezi in studio sau la domiciliu noi iti punem la dispozitie cea mai lejera metoda de angajare, cu posibilitatea de a incepe munca in maxim 24 ore. Pentru a te angaja in cadrul studioului nostru trebuie sa ai varsta de 18 ani implinita si sa cunosti limba engleza la nivel conversational. Actul necesar angajarii este buletinul care sa ateste varsta, insa in lipsa acestuia te poti angaja si cu permisul de conducere sau pasaportul.

Caracterul si personalitatea vor juca un rol important in acest job, chiar daca la inceput vei fi reticenta in legatura cu activitatea, trainerii nostri te vor ajuta sa treci usor peste complexele pe care ti le-ai creat din auzite, si iti vom demonstra ca activitatea nu este deloc asa cum credeai, ba din contra este lejera, amuzanta si foarte banoasa.

Angajari fete videochat in studio

Pentru a face parte din echipa noastra trebuie sa programezi un interviu la numerele de telefon, pe adresa de mail sau direct pe yahoo messenger toate afisate in josul paginii. Interviurile se tin la sediul nostru din str. Grigore Cobalcescu nr. 47, Bucuresti, de luni pana vineri intre orele 12:00 - 18:00.

La interviu te asteptam sa vii in largul tau, fara emotii. Vom discuta si iti vom prezenta studioul, ofertele si echipa noastra. Sedinta foto o poti face imediat dupa interviu sau o putem programa in alta zi.

Programul de lucru se imparte in 3 ture (dimineata, dupa-masa, seara), in functie de locurile disponibile. Esti libera sa iti alegi ce tura vrei, programul fiind astfel: dimineata: 7:30 - 15:00 dupa-masa: 15:30 - 22:00, noaptea: 22:30 - 6:00. Programul clasic se poate modifica in functie de timpul tau liber alocat activitatii; acest aspect se discuta la interviu.

Angajari fete videochat la domiciliu

Daca alegi sa lucrezi de la domiciliu de asemenea trebuie sa ai varsta implinita de 18 ani si cunostinte de limba engleza, singura diferenta este ca o poti face online direct din confortul casei tale, fara a te mai programa la interviu. Aceasta metoda s-a implementat pentru a spori confortul si a diminua timpul alocat angajarii.

Pentru a te angaja online ai nevoie de: buletinul scanat color, poza tip buletin, poza in care sa tii buletinul langa fata (in aceasta poza trebuie sa se vada fata si datele din buletin, sa ai grija sa nu acoperi datele din buletin cu degetele) si in cele din urma 10 poze sexy, provocatoare, nu nud.

Din moment ce ai trimis pozele in maxim 24 de ore te poti apuca de munca. La inceput un trainer iti va explica site-urile si iti va instala programele necesare, ulterior suportul nostru tehnic iti va sta la dispozitie 24/7 pentru orice fel de problema sau nelamurire.