Castiguri Videochat

Castiguri Videochat

Activitatea de videochat este pentru fetele tinere din Romania si din intreaga lume probabil cel mai satisfacator job. Nu este necesar sa ai o anumita pregatire in domeniu, totul fiind foarte simplu cu ajutorul nostru. Important este sa ai varsta implinita de 18 ani si cunostinte de limba engleza.

Castigurile din aceasta activitate pot fi nelimitate gratie ascensiunii pe care videochat-ul o are de peste 15 ani, cand spunem asta ne referim ca voi fetelor, va puteti baza pe acest job si in anii viitori nu doar pe o perioada scurta de timp. Studioul nostru iti ofera comisioane si bonusuri atractive, training profesional si iti garanteaza ca in cel mai scurt timp te vei bucura de un job lejer si salariul mult dorit.

Castigurile din activitatea de videochat vin din partea membrilor care platesc intre 1.99 si 10 $ pe minut pe site-urile de specialitate din America si Canada, urmand ca din aceasta suma tu sa primesti 50% din studio sau 75% de la domiciliu. Pe langa acest comision vei avea parte si de bonusuri care le vei primi periodic in functie de target-urile atinse. Te asiguram ca alaturi de o echipa profesionista ascensiunea ta va fi mult mai rapida decat in mod obisnuit.

Metode de plata


 • 1

  Plata la zi - Perioada

  Se ofera si plata la zi! Plata la perioada se ofera pe datile de 10 si 25 ale lunii si se vor plati astfel:
  Perioada I ( 1-15 Ianuarie) banii se primesc pe 25 Ianuarie. Perioada a-II-a (16-sfarsitul lunii Ianuarie) banii se primesc pe 10 Februarie.

 • 2

  Cash

  Toate fetele din Bucuresti indiferent daca lucreaza la studio sau la domiciliu pot ridica banuti cash de la studio (pe datile de 10 si 25) sau zilnic.

 • 3

  Transfer Bancar

  Aceasta metoda este destinata fetelor din alte orase care lucreaza la domiciliu, insa prin transfer bancar pot primi banutii si fetele din Bucuresti care lucreaza la studio sau domiciliu.

Comision din studio 50% + bonus-uri pana la 15%

Plata se face la zi sau la perioada: Comisionul oscileaza in functie de castigurile periodice intre 50% si pana la 80%. detalii privind bonusurile le primiti la interviu. Plata se face pe datile de 10 si 25.

Comisioane domiciliu 75, 80%

Plata se face la perioada: Pe datile de 10 si 25.

- comisionul standard de la domiciliu este de 75%.

- Depaseste 1200$ intr-o perioada si vei primi 80% din totalul castigurilor.