Videochat Fete

Despre Videochat

Este momentul sa iti pui in valoare frumusetea si inteligenta, alege sa lucrezi intr-un studio de videochat profesional alaturi de o echipa care te va ajuta sa castigi sume la care acum doar visezi. Construieste-ti viitorul si indeplineste-ti visurile cat inca esti tanara.

Activitatea de videochat, a luat amploare in tara noastra inca din anii 2000, urmand ca in 2004 sa fie legalizata printr-un articol "496/2004" publicat in monitorul oficial iar de atunci sa aiba parte de o continua ascensiune. Jobul se bazeaza in special pe interactiune, de aceea fetele care pot purta o conversatie fluenta in limba engleza aleg sa lucreze la videochat unde castigurile sunt pe masura.

Iti oferim cea mai puternica si prietenoasa platforma web din tara, site-uri de top exclusive care ofera pana la 10$ pe minut. Romania este blocata pe site-urile de profil pe care vei lucra si la alegerea ta putem bloca si alte tari.

Pentru a castiga foarte bine din acest job este important sa stii limba engleza la nivel conversational, sa apari in fata camerei cu zambetul pe buze, sa stralucesti prin atitudine si look. Nu trebuie sa arati ca o papusa barbie sa ai succes, trebuie sa fii tu insuti si mai ales trebuie sa iti placa ceea ce faci.

Conditii de Munca

Conditiile de munca pe care ti le oferim reprezinta rezultatul confortului tau in incinta studioului nostru si nu numai. De aceea am luat toate masurile de siguranta ca voi fetelor sa va simtiti in siguranta atat in studio cat si in vecinatatea acestuia. Strazile din Bucuresti pe care sunt amplasate studiourile noastre sunt linistite, discrete si curate.

Camerele de lucru sunt decorate si iluminate profesional pentru a oferi o imagine de vis membrilor. La fete videochat modelele isi pot alege camerele in functie de personalitatea lor. Fiecare camera este dotata cu un calculatoar avand urmatoarea configuratie: Procesor Intel® CoreTM i9 7900x +, Kit Dual Channel Corsair 32GB (2 x 16GB) DDR5.

Camerele noastre sunt dotate atat cu pat de mijloc cat si cu canapele extensibile; fiecare fata va avea propia lenjerie de pat pe care o va pune cand intra in tura si o va lua cand pleaca; aceasta lenjerie se tine in dulapiorul propriu. Iti oferim temperatura optima de munca atat vara cat si iarna.

Bucataria este echipata cu: frigider, aragaz, cuptor cu microunde, filtru de cafea, aer conditionat, tacamuri si vesela.

Avantaje studio Fete-Videochat

  • Contract de munca legal.
  • Program lejer in functie de timpul tau liber.
  • Dezvoltarea aptitudinilor lingvistice.
  • Comisioane si bonusuri de pana la 80%.
  • Make-up artist dedicat.
  • Incasarea banilor in zilele aferente de plata.
  • Tehnician maseur.
  • Traineri cu experienta in domeniu.
  • Sedinte foto profesionale.
  • Seriozitate, Profesionalism, Discretie.

Intrebari Frecvente

Pot lucra in domeniu daca nu am 18 ani impliniti?

Din pacate Nu. in aceasta activitate pot lucra doar persoanele care au varsta implinita de 18 ani.

Arat foarte bine insa nu stiu limba engleza, pot aplica?

Daca ai cunostinte minime de limba engleza te asteptam la interviu sau online sa discutam . Important este sa poti sa comunici cat de cat.

Stiu bine engleza insa nu arat ca un fotomodel ce este de facut?

Nici nu este nevoie sa arati ca un fotomodel, tot ce conteaza este sa fi tu insuti, frumusetea este perceputa de fiecare dintre noi diferit.

Nu am experienta pot lucra in domeniu ?

Bineinteles, fiecare model la noi are parte de training profesional atat fetele din studio cat si cele de la domiciliu. In cateva zile vei prinde toate elementele necesare si importante.

Exista limita de varsta ?

Limita minima de varsta este de 18 ani impliniti, limita maxima se discuta la interviu.